Οι μέγιστες θερμοκρασίες για την Αττική έως τις 20 Ιουλίου - Που θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος και πόσο θα παραμείνει «στα ύψη»

 


Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών περιμένουμε να συνεχίσουν να απασχολούν μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, με τις μέγιστες τιμές του υδραργύρου μέσα στην επόμενη εβδομάδα να αγγίζουν ακόμα και τους 41 με 42 βαθμούς Κελσίου.

Οι υψηλές θερμοκρασίες φαίνεται πως έχουν μεγάλη διάρκεια (μέχρι τουλάχιστον και τις 20 Ιουλίου), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με τις πολύ υψηλές μέγιστες θερμοκρασίες θα παρατηρούνται και πολύ υψηλές ελάχιστες θερμοκρασίες, με τιμές μεγαλύτερες των 30 βαθμών για πολλές περιοχές.

Έκτακτο Δελτίο έχει εκδώσει τις τελευταίες ώρες και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).


Παραπάνω βλέπουμε έναν πίνακα μέγιστων θερμοκρασιών για την περιοχή της Αττικής έως και τις 20/07.

Σημαντικό είναι να ακολουθούμε τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας καθώς και του γιατρού μας, αποφεύγοντας την έκθεση στον ήλιο, ειδικά το μεσημέρι, παραμένοντας σε δροσερούς χώρους και μένοντας ενυδατωμένοι.

Βρείτε αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό του Σαββατοκύριακου στην ιστοσελίδα μας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε αναλυτικά και για τον καιρό της νέας εβδομάδας!


Επιμέλεια άρθρου: 
Δ. Ντόβας, Προγνώστης καιρού με πιστοποίηση από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο

Όλες οι καιρικές εξελίξεις βρίσκονται εδώ! Βρείτε αναλυτικά όλες τις προγνώσεις μας μέσα από την ιστοσελίδα μας ή από το instagram @weatherforattica.gr.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) weatherforattica.gr .

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη